Plakete Tratinčici za treći najljepši i najbolji vrtić u Hrvatskoj

Kako je već ranije pisano, treći po redu izbor najljepšeg vrtića kojega provodi portal Gradonačelnik.hr, Dječjem vrtiću Tratinčici osigurao je dvije titule. Prva se odnosi na treće mjesto u kategoriji malih gradova, u kojoj je pleternički vrtić prema glasovima Facebook publike osvojio treće mjesto u izboru za najljepši vrtić. Nagrade u kategoriji „Najbolji vrtić u Hrvatskoj“ dodijelio je stručni žiri, a Tratinčica je ponovno zasjela na treće mjesto.

– Priznanja poput ovih samo su nam potvrda da svi sadržaji koje osmišljavamo i provodimo za našu djecu imaju smisla i daje nam vjetar u leđa da nastavimo dalje. Imponira nam što smo se izdvojili u masi prekrasnih vrtića na razini cijele Hrvatske, ali nam je ipak najbitnije da se naši mališani ovdje osjećaju sretno i da je njima Tratinčica najljepša i najbolja – rekla je Nikolina Hačka, ravnateljica DV Tratinčica.

Simpatična priznanja gradonačelnici Grada Pleternice, koji je osnivač vrtića, i ravnateljici Nikolini Hačka uručio je direktor portala Gradonačelnik.hr Vjeran Stilinović.

Portal Tratinčica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se