Hačka: “Zahvalni smo svima iz šire zajednice koji su se odazvali ovoj simpatičnoj akciji”

Vrtić je po ocijeni stručne komisije završio na trećem mjestu, čemu su zasigurno doprinijele aktivnosti koje se ondje provode poput Škole sporta, sadnje vrta, verificiranog programa engleskog za vrtićance i brojne druge koje za cilj imaju uljepšati boravak djece u svom drugom domu. 

Portal Gradonačelnik.hr organizirao je i ove godine svoj tradicionalni izbor za najljepši dječji vrtić na razini Hrvatske. U konkurenciji su bila ukupno 52 vrtića iz 31 grada i 20 općina iz čitave Hrvatske podijeljeni u tri kategorije, a postavljanjem reakcije sudjelovati su mogli svi korisnici Facebooka.

Animacijom, kako zaposlenika tako i Pleterničana ostvaren je uistinu velik broj od 1415 reakcija što je rezultiralo time da je pleternički DV Tratinčica zasjeo na treće mjesto u kategoriji malih gradova.

– Nama je uistinu drago što su se Pleterničani, ali i šira zajednica odazvali ovoj simpatičnoj akciji i na tome smo im uistinu zahvalni. Kroz ovaj broj reakcija možemo si dati za pravo da to protumačimo i kao zadovoljstvo radom Dječjeg vrtića Tratinčica – istaknula je, Nikolina Hačka, ravnateljica DV Tratinčica.

Dodajmo još kako je vrtić po ocijeni stručne komisije završio na trećem mjestu, čemu su zasigurno doprinijele aktivnosti koje se ondje provode poput Škole sporta, sadnje vrta, verificiranog programa engleskog za vrtićance i brojne druge koje za cilj imaju uljepšati boravak djece u njihovom drugom domu.

 

Portal Tratinčica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se