6. državna PredSmotra u pripovijedanju djece i mladih

Djeca iz našeg vrtića sudjelovala su na 6. državnoj predSmotri u pripovijedanju djece i mladih koja se održala 9. travnja.

Kako bi učenici koji sudjeluju svoj talent i sposobnosti prikazali u adekvatnom i poticajnom okruženju za izvedbe pripovijedanja, predSmotra je održana u IC Terra Panonica. Svojim prisustvom predSmotru su podržali i gradonačelnica Pleternice Marija Šarić, ravnatelj škole Hrvoje Galić i ravnateljica Javne ustanove Jasna Hoffmann.

Cilj smotre je njegovati tradicijsku baštinu te kulturu govorenja i slušanja pomoću pripovijedanja (storytelling). Radi se na tome da se pripovijedanje kao alat promiče zbog sve većih verbalnih teškoća, ali i jačanju pričanja priča i pripovijedanja kao sredstva povezivanja i odrastanja.

Na predSmotri su nastupili Marta i Emanuel, koji su se pripremali s mentoricom Anitom Dvorski, a kojima čestitamo na odličnim nastupima!
Smotra u Varaždinu (masterclass) odvijat će se u ponedjeljak 22. travnja 2024. te će na njoj sudjelovati Emanuel! Želimo mu puno uspjeha!

Portal Tratinčica koristi kolačiće (cookies). Nastavkom pregleda ovih stranica slažete se s korištenjem kolačića. Više o tome

Slažem se